De beste gehandicaptenzorg in Rotterdam

Bent u op zoek naar een gehandicaptenzorg in Rotterdam of die u kan helpen bij de verzorging van een gehandicapt persoon? Moet u sinds kort een gehandicapte begeleiden en weet u niet hoe u moet beginnen? Of heeft iemand van wie u houdt 24-uurs zorg nodig die u simpelweg niet kunt bieden? Dan help ik u maar al te graag. Ik ben geschoold als Verzorgende Individuele Gezondheidszorg, afgekort VIG. Dit betekent dat ik u kan helpen met het verzorgen van mensen met een beperking. Dit kan zowel een fysieke als een mentale beperking zijn. Ik lever bijvoorbeeld thuiszorg, ouderenzorg en verzorging voor mensen die terminaal ziek zijn, met name in Rotterdam en omstreken. Kortom, ik lever gehandicaptenzorg in Rotterdam. Daarnaast kan ik u hulp bieden bij het verzorgen van iemand met psychische klachten en ouderenzorg in Rotterdam. Ik zorg er altijd voor dat mijn patiënten zich veilig voelen bij mij, en probeer ik ze ten alle tijden op hun gemak te stellen. Heeft u vragen over mijn werkwijze of wilt u met mij in gesprek? Neem dan gerust contact met op, dan vertel ik wat ik u te bieden heb

Begeleid wonen incl. gehandicaptenzorg in Rotterdam

Om uw gehandicapte geliefde zo goed mogelijk te verzorgen is het nodig om samen in gesprek te gaan. In dit gesprek zullen wij de mogelijkheden bespreken en een beslissing maken. U kunt namelijk kiezen tussen verzorging via begeleid wonen en thuiszorg. Begeleid wonen is vooral een goede oplossing als 24-uurs zorg noodzakelijk is; er zal namelijk altijd iemand aanwezig en oproepbaar zijn wanneer dit nodig is. In Rotterdam zijn er een grote hoeveelheid van deze woningen, Mijn gehandicaptenzorg in Rotterdam is daarom erg volledig! Mocht er geen 24-uurs zorg nodig zijn dan is thuiszorg ook een optie. Ik help dan bijvoorbeeld door schoon te maken, te koken of door de patiënt te wassen en te kleden. Zo komen we altijd tot een oplossing die prettig is voor iedere partij. U heeft meer tijd over en de gehandicapte krijgt te allen tijden professionele, uitstekende en persoonlijke zorg. 

Gehandicaptenzorg Rotterdam

Hulp zorgt voor verlichting van de last

U merkt waarschijnlijk nu al dat het zorgen voor iemand met een beperking een zware last kan zijn. Misschien weet u nog niet helemaal wat u het best kunt doen in bepaalde situaties. Wellicht voelt u zich onzeker over de zorg die u levert. Of misschien vind u het uitvoeren van sommige taken vervelend, hoe graag u ze ook voor uw geliefde doet. Dan kan ik met mijn ZZP zorg in Rotterdam helpen met het verlichten van deze lasten. Ik zal met u overleggen welke taken ik van u over zal nemen. Daarnaast kunt u mij ten alle tijden vragen stellen als u zich onzeker voelt. Samen zorgen wij ervoor dat wij de beste zorg kunnen verlenen. Neem dus snel contact op en dan bespreek ik met u de mogelijkheden voor gehandicaptenzorg in Rotterdam.

Menu