Ouderenzorg in Rotterdam

Heeft een familielid of naaste van u hulp nodig met bijvoorbeeld fysiotherapie of het nemen van medicijnen? Kent u iemand met dementie of Alzheimers die wel een extra handje in huis kan gebruiken? Of zorgt u sinds kort voor een familielid en heeft u hulp nodig bij het opstarten? Dan help ik u graag. Ik ben een verpleegkundige met een diploma voor individuele zorg. Dit betekent dat ik gespecialiseerd ben in het zorgen voor één patiënt tegelijk. Voor u wil dit zeggen dat ik al mijn energie en focus stop in het verzorgen en op zijn gemak stellen van uw familielid.

Wat kan ik u bieden? Ten eerste lever ik de beste ouderenzorg in Rotterdam. Daarnaast heb ik ervaring met het omgaan met ouderen die kampen met veelvoorkomende ouderdomsaandoeningen zoals dementie en verlies van mobiliteit. Ook help ik in het huishouden en bij de persoonlijke hygiëne van de patiënt. Naast ouderenzorg lever ik ook gehandicaptenzorg in Rotterdam, mocht de persoon dus tevens een beperking hebben dan is dat voor mij geen probleem. Dit alles doe ik in de regio in en rondom Rotterdam. Heeft u vragen over mijn aanbod en wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op; ik help u en uw familielid graag.

Tips voor ouderenzorg in Rotterdam

Hebben uw oudere familieleden hulp nodig bij dagelijkse taken zoals boodschappen doen, koken en zichzelf wassen? Dan zijn er over het algemeen twee opties. U kunt ze helpen om begeleid te gaan wonen of u kunt thuiszorg regelen. Thuiszorg kunt u zowel zelf doen als uitbesteden. Ik help u bij deze lastige afwegingen en lever deze zorg zelf. Vooral in de afgelopen jaren is thuiszorg in populariteit toegenomen in de ouderenzorg in Rotterdam. Dit komt doordat ouderen mobieler blijven en faciliteiten als bejaardentehuizen vaak al vol zitten. Daarom is het belangrijk dat u goed bekijkt welke optie voor u en uw familielid ideaal is. Ook 24-uurs zorg is een mogelijkheid. In Rotterdam zijn hier vele mogelijkheden voor, hierdoor is de ouderenzorg in Rotterdam heel prettig. Graag informeer ik u over alle opties en de voor- en nadelen van iedere keuze. Kijk voor meer informatie op mijn site.

Ouderenzorg Rotterdam

Hoe ik u kan helpen en waarom u voor mij moet kiezen

Zoals ik u al heb laten merken staan bij mij persoonlijke en professionele hulp waar iedere partij blij mee is voorop. Daarom kunt u er als u met mij in zee gaat altijd vanuit gaan dat ik in het belang van de patient handel. Dit doe ik door zowel ethisch als integer te werkt te gaan. Daarnaast kan ik u helpen met het regelen van vele zaken, zowel groot als klein, ik lever namelijk ook ZZP zorg in Rotterdam op maat. Heeft u nog vragen over mijn werk of wilt u een gesprek met mij inplannen? Check de website, mail of bel mij dan direct, zo weet u zeker dat u de beste thuiszorger voor ouderen of gehandicapten kiest. 

Menu