De beste ZZP zorg in Rotterdam

Heeft u een familielid die thuiszorg of andere medische hulp aan huis nodig heeft en weet u niet hoe u dit moet regelen? Kent u iemand op leeftijd die wel een handje extra kan gebruiken om thuis te blijven wonen? Of heeft u iemand met een handicap in het gezin die op dagelijkse of wekelijkse basis medische hulp nodig heeft? Dan kan ik u voorzien van maatwerk ZZP zorg in Rotterdam. Ik ben een Verzorgende IG in Rotterdam en ik ben dus gespecialiseerd in het verzorgen van individuen. Daardoor ben ik een ideale thuiszorger die u kan helpen met de verzorging van mensen die wat extra hulp nodig hebben.

Ik kan u helpen met een grote verscheidenheid aan situaties en personen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ouderenzorg in Rotterdam; ik verzorg onder andere mensen die veelvoorkomende ouderdomsproblemen zoals dementie en verlies van mobiliteit ondervinden. Ook kan ik goed omgaan met patiënten die psychische klachten ervaren. Daarnaast lever ik ook de beste gehandicaptenzorg in Rotterdam, ik kan dus goed omgaan met handicaps van zowel fysieke als mentale aard. Heeft u nog vragen over mijn aanbod, andere ZZP zorg in Rotterdam of wat u van mij kunt verwachten? Neem snel contact met mij op en dan help ik u graag verder!

ZZP zorg in Rotterdam helpt u met thuis- of begeleid wonen

Het kan zwaar zijn om voor iemand te moeten zorgen die niet meer zelfstandig thuis kan wonen, hoe graag u dit ook voor dit persoon wilt doen. Daarom is het inschakelen van professionele hulp een hele goede oplossing. Het geeft u namelijk rust en het zorgt ervoor dat u weer leuke dingen kunt doen met de patiënt in plaats van enkel de noodzakelijke zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wassen, kleden en het helpen bij de medicatie van uw naaste. Zijn er toch zaken die u het liefst zelf doet? Dan is dat geen enkel probleem en ga ik maar al te graag met u in gesprek om een geschikt rooster op te stellen. Mocht de situatie zo blijken dat 24-uurs zorg nodig is, dan ga ik met u in gesprek over begeleid wonen via ZZP zorg in Rotterdam. Dit zal enkel gebeuren als dit niet op een andere manier aangepakt kan worden of als de omstandigheden normale thuiszorg niet meer toelaten. Alles wat ik doe doe ik in overleg met u en de patiënt. Voor meer informatie over ZZP zorg in Rotterdam kunt u mijn website bekijken.

zzp zorg Rotterdam

ZZP’ers in de zorg: huur nu uw ZZP’er in

U heeft vast al wel gemerkt dat ik betrokken ben bij het geluk en de levenskwaliteit van al mijn patiënten. Ik ben professioneel een persoonlijk en zal er alles aan doen om uw familielid op zijn of haar gemak te stellen. Mocht u nog vragen hebben over ZZP zorg in Rotterdam, competenties en wat ik voor u kan betekenen? Bel mij of stuur een mailtje. Graag help ik u verder met zowel uw vragen als met de zorg voor uw geliefde.

Menu